Grootse jubileum editie Grazia PC Catwalk

Grootse jubileum editie Grazia PC Catwalk


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 2 september 2012 vindt de eerste jubileum editie van de Grazia PC Catwalk plaats in de P.C.Hooftstraat te Amsterdam. Vanaf 14.30 staat de nummer 1 modestraat van Amsterdam volledig in het teken van de langste openlucht-catwalk van Nederland.
De wekelijkse modeglossy Grazia, die tevens haar 5-jarig jubileum viert, organiseert in samenwerking met het Fashion & Museum District het fashion event met als thema 'Rococo'.

Dankzij de langste free seated front row van Nederland biedt de jubileumeditie van de Grazia PC Catwalk iedereen de kans om van dichtbij de herfst- en wintertrends van 2012/2013 te bewonderen. Extra bijzonder dit jaar is de Wella Professionals show, onder leiding van hairdresser of the year 2012 Hester Wernert. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten fotograferen en virtueel verschillende haarstijlen uitproberen via de 'Ipad faces'. Gedurende het evenement zal er ook een style hunter fotograaf van Grazia rondlopen die de most fashionable bezoekers op de foto zet. De winnaar/winnares met de leukste outfit komt op grazia.nl.
Ook kan iedereen ontdekt worden als model, want er vindt een street casting plaats. De winnaar loopt die dag nog mee met de Grazia PC Caltwalk en heeft kans om ontdekt te worden door internationaal modellenbureau Tony Jones Model Management.

 

Grootse jubileum editie Grazia PC Catwalk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.