Valkerij & Natuurbeurs

Valkerij & Natuurbeurs


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een beurs voor buitenmensen, roofvogel- en natuurliefhebbers en valkeniers waarbij het eeuwenoude valkerij ambacht centraal staat. Valkerij vliegdemonstraties met een keur aan roofvogels. Lederbewerking volgens de methode die al eeuwen van mentor op gezel wordt doorgegeven.

Falls Lodge in Gilze stelt zijn terreinen ter beschikking voor deze beurs waar men kennis kan nemen van alle aspecten die met de valkerij en natuur te maken hebben. Roofvogels en de cultuur historie van de valkerij zijn een kostbaar goed in ons steeds drukker wordende bestaan. De bezoekers kunnen in de vele stands kennisnemen van deze en andere zaken die zullen bijdragen tot meer respect en kennis over de valkerij en bij het verblijf in onze natuur.

Bovenal zullen er tal van roofvogel- en valkerijdemonstraties worden gegeven. Erkende valkeniers tonen in de traditie van hun ambacht de vrije vlucht van valken, haviken, buizerds en arenden. Indrukwekkende presentaties die het cultuurhistorisch belang van de valkerij inzichtelijk maken. Deze en vele andere educatieve demonstraties maken het geheel tot een onvergetelijke dag.

Ook aan de jongere bezoekers is veel aandacht besteed. De kinderen kunnen zich laten schminken als kerkuil of roofvogel. Er zijn hele grote maar ook bijzonder kleine uilen aanwezig. Al met al een educatieve dag die inspireert om er een mooie lente en zomer van te maken.

 Bezoek www.valkerij-natuur.nl

Valkerij & Natuurbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.