Origin Chocolate Event




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Liefhebbers van goede chocolade hebben 22 oktober al lang in hun agenda omcirkeld. Want dan vindt het Origin Chocolate Event plaats van 10:00 - 18:00 uur in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Dit is hét evenement voor de chocolade fijnproever, de bewuste consument en de professional die kiest voor kwaliteit, bijzondere smaken en duurzaamheid. Spreek met de chocolademakers en importeurs in de marmeren hal, leer van de kenners en laat je verrassen door de vele mooie smaakcombinaties op de 6e editie van het Origin Chocolate Event.

Tussen de 40 proeverijen en presentaties zijn er een aantal primeurs en hoogtepunten te beleven: Martin Christy (Seventy%) presenteert, samen met the International Institute of Chocolate and Cacao, een nieuw model om de smaak van cacao goed te beoordelen. Een andere absoluut hoogtepunt is de proeverij van Kanako Satsutani, een Japanse chocolade expert. Zij laat je kennis maken met chocolade gemaakt van kleine bean-to-bar makers uit Japan en Taiwan.

Bekijk het complete programma online.

 Bezoek originchocolate.eu

Origin Chocolate Event
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.