De trossen los tijdens het Maritiem Festival Rotterdam

De trossen los tijdens het Maritiem Festival Rotterdam


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Sluit je zomer bruisend af met het Maritiem Festival op 7 en 8 september. Vanaf 5 september zijn al drie maritieme fototentoonstellingen te zien en de hele week is er veel te zien in de haven met aankomende gastschepen en deelnemende organisaties.

Het Maritiem Festival, tijdens de Wereldhavendagen, zit boordevol maritieme activiteiten. Stap aan boord en ontdek de maritieme wereld van toen, nu en in de toekomst. Ook in de week voorafgaande aan het Wereldhavendagen gebeurt er van alles in de museumhaven.

Tijdens het hele festival is de Maritiem Museum Haven dé plek waar jij voor anker kan gaan! Neem een kijkje aan boord van één van de vele schepen. Doe mee met de vele activiteiten of ga gewoon aan het terras van IJssalon Loeve of museumcafé 'Het Lage Licht' zitten om te genieten van al het moois dat dit weekend te zien en te beleven is bij het Maritiem Museum.

Deze keer is de visserijvloot te gast en daarnaast de vele schepen die door de jaren heen gebruikt werden voor het werk in de haven. Denk hierbij aan motorsleepboten en stoomslepers, maar ook de parlevinkers en de beurtvaarders waren van belang voor de voortgang van het leven en werken in de haven. Daarnaast zijn natuurlijk de historische dienstschepen van het havenbedrijf en reddingboten van de KNRM van de partij.

 Bezoek www.maritiemmuseum.nl

De trossen los tijdens het Maritiem Festival Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.