Candlelight Shopping 2024




Vrijdag 13 en zaterdag 14 december is het weer tijd voor Candlelight Shopping in het betoverende middeleeuwse stadje Heusden Vesting. Alles in dit pittoreske vestingstadje aan de Maas ademt de warme en knusse sfeer van kerst. De schilderachtige straatjes, historische panden, sfeervolle authentieke winkeltjes en gezellige horecagelegenheden vormen het perfecte decor voor een van de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkten van Nederland.

De markt is gevuld met kraampjes verlicht door kaarsen, terwijl kerstzang door de straten galmt, omgeven door vuurkorven, straattheater en middeleeuwse figuranten. Foodtrucks serveren heerlijke gerechten en natuurlijk ontbreekt de geur van glühwein niet. Dit is Nederland op zijn allermooist, gehuld in de magie van kerst.

Net als voorgaande jaren draait Candlelight Shopping om de unieke, knusse sfeer die Heusden zo bijzonder maakt. Het prachtige decor, de gepassioneerde ondernemers en de warme gloed van kaarslicht en vuurkorven creëren een onvergetelijke kerstbeleving. De kerstman en kerstvrouw zijn er natuurlijk bij, samen met de verlichte kerstboom- en sneeuwpopvrouwen en de prachtige klanken van kerstzang.

Ook dit jaar bieden talloze kramen uit binnen- en buitenland een fantastisch assortiment aan woonaccessoires, lifestyleproducten en brocante. Sfeervolle foodtrucks trakteren je op culinaire lekkernijen, van traditionele poffertjes en biologische stamppotten tot vers gegrilde hamburgers en dampende soepen.

Wandel door de schilderachtige straten en steegjes, waar levendig straattheater tot leven komt en de mooiste Christmas Carols klinken. In Heusden beleef je kerst zoals het écht bedoeld is.

 Bezoek www.heusdenvesting.nl

Candlelight Shopping 2024
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.