Bevrijdingsfestival Groningen




Bevrijdingsfestival Groningen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De line-up is bekend, de vergunning is gegund, de vooruitzichten zijn goed en wij hebben er ontzettend veel zin in! Op vrijdag 5 mei 2023 vindt Bevrijdingsfestival Groningen plaats op de drafbaan. Het festival is dit jaar weer GRATIS te bezoeken. Met 4 area’s, 30+ artiesten en vele duizenden bezoekers is BFG het grootste bevrijdingsfestival van Noord Nederland. Dus kom genieten van optredens van The Opposities, Prins S en de Geit, Froukje, Bente, sor en vele anderen.

Tuin van de Vrijheid
Nienke de Vries komt schminken, Samira komt de mooiste henna tattoo’s maken, er wordt graffiti gespoten, er zijn hoelahoeps, er komt een sneltekenaar en er kan een varkentje rund spel gespeeld worden. Maar er komen ook verschillende acts zoals de schoonmakers en bakkers van StroomKragt Entertainment, maar ook een goochelshow door Joris de Graaf van 14:30 tot 15:00 en er komt een ballonnenknoper.

In de tuin van de vrijheid is een telefooncel te vinden van proces verbaal. Hierin is een directe lijn gelegd naar een persoonlijk gedicht. Myron Hamming komt samen met Groningers gedichten voorlezen over de vrijheid. Wil je hier bij zijn? Kom dan om 15:00 naar de Tuin van de Vrijheid!

 Bezoek bevrijdingsfestivalgroningen.nl

Bevrijdingsfestival Groningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.