Schemerlicht Festival in Nijmegen

Schemerlicht Festival in Nijmegen


-advertentiepositie-



Schemerlicht Festival 2024: Ruimtevaarders

Schemerlicht is een herfstwandeling die plaatsvindt van donderdag 17 t/m zondag 27 oktober 2024 tussen 19.00 en 00.00 uur in het Goffertpark in Nijmegen. De route bestaat uit twaalf audiovisuele kunstinstallaties met als thema Ruimtevaarders. Naast de route is er een horecaplein met diverse hapjes en drankjes. Samen met Radboud Reflects wordt er een verdiepend programma aangeboden op het terrein, met verschillende sprekers.

De route is geschikt voor jong en oud en blijft iedere dag hetzelfde. Het programma met sprekers wisselt per dag. Het narratief is samengesteld in samenwerking met een kinderfilosoof. Voor degenen die verdieping zoeken, is er een boekje met verdiepende teksten en het sprekersprogramma.

Hoe werkt Schemerlicht?
Koop een ticket voor het tijdslot waarin je aan de route wilt beginnen en blijf vervolgens zolang je wilt. We hebben voldoende zitplekken en horeca-aanbod. Je loopt de route in je eigen tempo. De verschillende tijdsloten worden aangeboden om de doorstroming bij de installaties te bevorderen.

Het navigeeradres is Steinweglaan 2 in Nijmegen.

 Bezoek schemerlichtfestival.nl

Foto: Schemerlicht Festival
Foto: Schemerlicht Festival