BLOW! by WMC familiedag




BLOW! by WMC familiedag

BLOW! by WMC Kerkrade, een veelzijdige familiedag gevuld met blaasmuziek!

BLOW! by WMC Kerkrade zal dit jaar plaatsvinden op zondag 1 september a.s. in het Stadspark te Kerkrade. Deze veelzijdige familiedag vol met blaasmuziek wordt georganiseerd door het Wereld Muziek Concours (WMC).

BLOW! by WMC staat voor vernieuwing en verjonging in de blaasmuziek, en richt zich op een brede doelgroep in de (Eu)regio. Dit maakt Kerkrade als gemeente binnen Nederland dit weekend niet alleen een culturele en muzikale hotspot, maar ook een volwaardige Klankstad voor de blaasmuziek.

BLOW! by WMC presenteert een hip programma met een kleurrijke dwarsdoorsnede van wat blaasmuziek te bieden heeft. “ Tijdens het BLOW! by WMC weekend laten we het publiek weer kennis maken met veel verschillende genres” zegt artistiek manager Björn Bus. “ Denk aan Böhmisch-Mährisch, pop, jazz en funk. Deze genres passen perfect in de formule van BLOW! want we tonen hoe breed de blaasmuziek kan zijn.” Houdt de website in de gaten voor de volledige line-up bekendmaken, maar de BRASSers zijn er zeker bij.

Meer infromatie over BLOW! 2024 vindt je op de website www.blowbywmc.nl.

 Bezoek blowbywmc.nl

BLOW! by WMC Foto: MM
BLOW! by WMC Foto: MM