A DÚO




A DÚO

Cocktail van flamenco, klassiek en jazz

Zangeres, gitarist en componist María Marín is een opwindende nieuwe stem in de flamencowereld, die op geheel eigen wijze allerlei invloeden laat versmelten, van authentieke flamenco tot jazz en klassiek. Voordat ze dit najaar door Nederland toert, deelt ze vanavond voor het eerst het podium met een andere muzikale veelvraat, trompettist Antonio Moreno Glazkov. Samen scheppen ze een originele klankwereld.

Marín studeerde klassiek gitaar in Sevilla en in Den Haag en het was in Nederland dat ze gegrepen werd door de flamenco uit haar thuisland. Niet alleen combineert ze de werelden van flamenco en klassiek, ook zingt ze haar eigen teksten, waarin een echo van de dichter Federico García Lorca resoneert. Trompettist Moreno is zowel beïnvloed door moderne componisten als Olivier Messiaen en Igor Stravinsky als door folk en jazz – en flamenco natuurlijk. 

i.s.m.

Tickets en consumpties
Koop een ticket à € 18,00 voor een concert met borrel óf een concert met diner. Alle consumpties (eten/drinken) reken je ter plekke af op het terras. 

Slecht weer?
Bij slecht weer verplaatsen we het optreden naar binnen in de Entreehal, met uitzicht over het IJ. 

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

18:00 - 20:00 / DJ
20:00 - 21:00 / concert
21:00 - 23:00 / DJ

 Bezoek www.muziekgebouw.nl

Foto: Muziekgebouw | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Muziekgebouw | Foto geüpload door gebruiker.