City of Mosaics




City of Mosaics

Een meeslepend feest van muzikale verbinding

De schoonheid van het moza iuml;ek is de perfecte metafoor voor de muziek van MaDaBa. Moeiteloos overstijgt de groep culturele en muzikale verschillen in een meeslepend feest van verbinding. MaDaBa is vorig jaar opgericht in Nederland. De groep bestaat uit vier gelauwerde muzikanten uit Syri euml;, Turkije en Nederland die elkaar uitdagen, aanmoedigen en tot grote hoogte opstuwen, in een spel van klank en emotie.

De Syrisch-Nederlandse zanger, ud-speler en componist Nawras Altaky put uit de rijke muziektraditie van het Midden-Oosten, net als zijn landgenoot Ghaeth Almaghoot op klarinet en duduk (een traditionele hobo uit Armeni euml;). De Turks-Nederlandse Sjahin During zorgt voor percussieve energie op een heel arsenaal aan Afro-Anatolisch slagwerk, terwijl de Nederlandse virtuoos Tony Roe het geheel samenbindt met pianospel en elektronica.

i.s.m.

Tickets en consumpties
Koop een ticket  agrave;  euro; 18,00 voor een concert met borrel  oacute;f een concert met diner. Alle consumpties (eten/drinken) reken je ter plekke af op het terras. nbsp;

Slecht weer?
Bij slecht weer verplaatsen we het optreden naar binnen in de Entreehal, met uitzicht over het IJ. nbsp;

Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

18:00 - 20:00 / DJ
20:00 - 21:00 / concert
21:00 - 23:00 / DJ

 Bezoek www.muziekgebouw.nl

Foto: Muziekgebouw | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Muziekgebouw | Foto geüpload door gebruiker.