Diner Onno Kokmeijer x Fort Resort Beemster




Diner Onno Kokmeijer x Fort Resort Beemster

Diner Onno Kokmeijer x Fort Resort Beemster

Ter ere van 25 jaar UNESCO werelderfgoed Droogmakerij de Beemster komt sterrenchef Onno Kokmeijer vier dagen naar Fort Resort Beemster.

Van donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli verzorgt hij een 5-gangen diner en op zondag 14 juli een 5-gangen lunch op het binnendijkse Poterne terras van Fort Resort Beemster dat voor deze gelegenheid summer chic wordt aangekleed. Het diner vindt plaats aan gedeelde tafels. De dresscode is: summer chic.

Naast een diner op Michelin niveau geniet je deze avond van een feestelijk aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en thee met friandises en zomerse muziek. Je beleeft deze unieke culinaire ervaring voor 285,00 per persoon.

Het diner start om 18.00 uur en de lunch 13.00 uur.

Reserveren
Mail je reservering naar beleving@fortresortbeemster.nl .

Vermeld hierbij met hoeveel personen je komt, je e-mailadres en telefoonnummer en eventuele dieetwensen of allergien. Je reservering is pas definitief als je hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Over Onno Kokmeijer
Onno Kokmeijer behoort al vele jaren tot de absolute culinaire top. Sinds zijn 17e heeft hij gewerkt bij verschillende toprestaurants. In 2003 maakte hij de overstap naar Ciel Bleu** in het Okura Hotel in Amsterdam.

Na bijna 20 jaar beindigt hij zijn carrire bij Ciel Bleu** en slaat nu een nieuwe richting in met consultancy, concept ontwikkeling en andere gastronomische uitdagingen in het binnen- en buitenland. Kokmeijers drijfveer is daarbij een constante zoektocht naar perfectie in product, balans en verdieping van het ambacht.

 Bezoek www.fortresortbeemster.nl