Pitchavond: DREAM > PITCH > REALITY




Pitchavond: DREAM > PITCH > REALITY

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heb je een creatief/cultureel idee voor Gouda? Ben je jonger dan 27 jaar oud en woon je in Gouda? Doe dan mee aan de pitchavond op 27 juni bij ons in de schouwburg en maak kans op 5.000,- om jouw project te realiseren! Wil je deelnemen aan de pitchavond? Meld je aan via: gouda.nl/cultuuridee

Bijvoorbeeld: Wil je samen met vrienden een straatfestival organiseren? Of een modeshow met zelf ontworpen kleding? Wil je een voetbaltoernooi combineren met dans en muziek? Is er behoefte aan jamsessies voor jonge muzikanten en wil jij dit organiseren? Mis je ruimte waar jonge kunstenaars kunnen samenwerken? Wil je die lelijke muur bij jou in de buurt veranderen in een kunstwerk? Of iets heel anders? Het kan allemaal!

De avond wordt gepresenteerd door Manu van Kersbergen, met live-muziek van Mail for Sil en een borrel na afloop.

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als gastprogrammering. Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

 Bezoek welkomingouda.nl

Pitchavond: DREAM > PITCH > REALITY
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.