Goudse bands brengen post-hardcore en heavy metal naar de Goudse Popweek

Goudse bands brengen post-hardcore en heavy metal naar de Goudse Popweek


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Goudse muziekscene staat op het punt om te exploderen met de komst van enkele van de meest veelbelovende lokale gitaarbands tijdens de Goudse Popweek. Acid Attack brengt hun heavy metal op vrijdag 28 juni naar So What! en zaterdag 6 juli is het feest in StudioGonz met Early In July met post-hardcore.

Op vrijdag 28 juni zal So What! worden overspoeld door de onmiskenbare geluiden van de Goudse heavy metalband Acid Attack. Met een reputatie die vooruit snelt in de lokale muziekscene, belooft Acid Attack een avond vol adrenaline, rauwe energie en onversneden heavy metal te leveren. Voor de liefhebbers van headbangen is dit een avond die ze niet willen missen.

Early In July, een vijfkoppige alt-rockband met post-hardcore invloeden afkomstig uit Gouda en Den Haag, zal zaterdag 6 juli in StudioGonz de avond inluiden met een explosieve set die de grenzen van het genre uitdaagt. Met hun dynamische geluid en meeslepende performance beloven ze het publiek mee te slepen op een onvergetelijke muzikale reis.

De Goudse Popweek belooft een showcase te worden van het bruisende muzikale talent dat Gouda te bieden heeft. Eerder werden al onderdelen als Gouda viert de Zomer, Gouda Leeft, Jamsessies Gouda, Goudse Zomeravonden, DUBBEL H, Dichters op Donderdag, Huiskamerconcerten Gouda en nog heel veel meer aankondigd

 Bezoek welkomingouda.nl

Goudse bands brengen post-hardcore en heavy metal naar de Goudse Popweek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.