Studio Da Danza




Studio Da Danza

Met de dansvoorstelling ENVISION zorgen alle dansers van Studio Da Danza ervoor dat de zintuigen van ieder in het publiek op scherp worden gesteld. Laat u verrassen door een wervelende dansshow vol plezier, passie en dynamiek waarin de dansers letterlijk de boel in beweging zullen zetten. Dit keer niet alleen door de dansbeweging zelf maar ook door te werken met een draaiend, rijdend decor en de magie van kleur. Imagine it, then create it. Spannend en uitdagend te noemen maar zeker ook bijzonder en supertof!

ENVISION wordt een feest op het podium voor alle dansers en een geweldig mooi uitje voor het hele gezin! Er zal nog een voorstelling gegevens worden om 19.15.

Entreeprijs euro 19,00

Inclusief pauzedrankje

Gastprogrammering:
De Goudse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Goudse verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid als gastprogrammering. Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, is de Podiumpas niet geldig.

 Bezoek welkomingouda.nl

Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.