Poëzieavond in IJsselhuis




Poëzieavond in IJsselhuis

Op donderdag 4 juli 2024 zal het IJsselhuis bruisen van creativiteit en culturele flair tijdens de Dichters op Donderdag pozieavond, gepresenteerd door Chris Bellekom van Stichting Stadspozie als onderdeel van De Goudse Popweek. Chris is al jarenlang actief in de Goudse Poziewereld, als dichter en als dragende kracht.

Dichters op Donderdag staat bekend om zijn onmiskenbare mix van geweldige taal, vertrouwde en verrassende dichters, en levendige Ierse live-muziek, allemaal geaccentueerd door de beste bitterballen en lekkerste drankjes van Gouda. Tijdens de Goudse Popweek staat het evenement bol van inspiratie en creativiteit, met het thema dat als een rode draad door de avond zal lopen.

De pozieliefhebbers en muziekfans worden van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. De inloop begint om 20:00 uur, waarna het programma om 20:30 uur van start gaat. Het belooft een avond te worden vol betoverende woorden, meeslepende melodien en culinaire hoogstandjes. Bovendien is de toegang tot dit unieke evenement gratis, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om deel te nemen aan dit culturele festijn.

 Bezoek welkomingouda.nl

Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.