Gouda Leeft Pop-up Festival




Gouda Leeft Pop-up Festival

Dit jaar niet in april, maar op zaterdag 6 juli komt Gouda tot leven met een nieuwe editie van het pop-up festival Gouda Leeft. Dit jaar is de festivalkalender aangepast om samen te vallen met de Goudse Popweek, georganiseerd door Stichting Culturele Verrassingen. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat Gouda Leeft wordt georganiseerd, vol met live-optredens verspreid door de stad.

Het instore-muziekfestival zal plaatsvinden van 13:00 tot 22:00 uur en biedt een indrukwekkende line-up van minimaal dertig optredens op diverse locaties in Gouda. Het festival omarmt de gevarieerde muziekcultuur en brengt artiesten van verschillende genres samen om de stad te laten bruisen van nieuwe muziektalenten en gezelligheid.

Dit jaar wordt extra nadruk gelegd op de betrokkenheid van lokale ondernemers. Het festival zal zich uitstrekken naar verschillende wijken in Gouda, waarbij diverse locaties gastheer zullen zijn voor de optredens. Met een gevarieerde selectie van locaties, van industrile settings tot historische plekken, wordt de stad omgetoverd tot een levendig podium voor culturele uitwisseling en verbindende muziekervaringen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om Gouda te zien bruisen van nieuwe talent tijdens dit eendaagse muzikale extravaganza. Zet zaterdag 6 juli 2024 in je agenda en beleef de diversiteit van het Gouda Leeft pop-up festival.

 Bezoek welkomingouda.nl

Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.