Ontbijten en de nieuwste films kijken in Cinema Gouda




Ontbijten en de nieuwste films kijken in Cinema Gouda

Cinema Gouda nodigt kinderen uit voor een smakelijk ontbijt en een ochtend vol filmplezier op zaterdag 6 juli. Kleine/jonge filmliefhebbers kunnen genieten van een heerlijk ontbijt terwijl ze kijken naar n van de volgende topfilms: Binnenstebuiten 2, Superkrachten voor je Hoofd of Verschrikkelijke Ikke 4.

Voor de kids zijn er sandwiches met zoet of hartig beleg en een glas Fristi, Chocomel of melk. Voor alle ouders en oppassers staat er een kop koffie of thee klaar, vergezeld door een verse croissant. De inloop voor het ontbijt begint een half uur voor de start van de film.

Ook voor de allerkleinste organiseert Cinema Gouda regelmatig iets. De bioscoop organiseert regelmatig een Kleuterbios. Deze middagen gaat het zaallicht niet helemaal uit en staat het geluid iets zachter, zodat jonge kinderen comfortabel van de film kunnen genieten. Heb je allergien voor het ontbijt, zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Een kaartje kost 13 euro en zijn te koop via www.cinemagouda.nl of aan de kassa van de Burgemeester Jamessingelinfo@cinemagouda.nl, zodat de organisatie hier rekening mee kan houden. Een kaartje kost 13 euro en zijn te koop via www.cinemagouda.nl of aan de kassa van de Burgemeester Jamessingel.

 Bezoek welkomingouda.nl

Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.