Eilandrestaurant Zomerlicht op Pampus




Eilandrestaurant Zomerlicht op Pampus

Kom deze zomer avontuurlijk dineren tijdens ons razend populaire eiland restaurant Zomerlicht op Forteiland Pampus. Boek nu je tickets voordat het uitverkocht is. En wil je blijven slapen? Dat kan ook!

Ga voor een onvergetelijke zomeravond: eilandrestaurant Zomerlicht op Pampus

Deze zomer varen we uit van 18 juli t/m 31 augustus, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Elk jaar is Zomerlicht weer een beetje anders, maar de rode draad blijft gelijk. Een heerlijke relaxte avond, een bijzondere beleving en een ultiem gevoel van vrijheid. En dit jaar varen we naast de vrijdag en zaterdag, ook op donderdag uit.

Je onvergetelijke zomeravond begint met een aperitief op de boot vanuit IJburg (op 8,9 en 10 augustus vanuit Muiden) naar Pampus. Zomerlicht vervolgt dan met een voorgerecht met de heerlijkste eilandspecialiteiten. Voel je vrij zelf een fijn plekje te kiezen: op een van de terrassen, in het gras, bij ons energiepositief Zomerpaviljoen, in de moestuinen waar je maar wilt. Laat je verrassen door de omgeving, de uitzichten, het eten & drinken en het feit dat Pampus nu fossielvrij is dus alle energie die we tijdens Zomerlicht nodig hebben komt va de zon, de wind en biovergisting. Daar zijn we trots op!

Na het voorgerecht ontvangen we je in het restaurant, waar we hoofd- en nagerecht serveren. Ons menu bestaat uit lokale en seizoensgebonden gerechten bereid met oog voor dier en natuur. Wij geven groente graag de hoofdrol en serveren soms een stukje vlees of vis. Sluit af met een van onze digestieven, een pittige bio-koffie of thee uit eigen tuin. We varen je na afloop van het diner onder een prachtige sterrenhemel naar huis. Wil je nog langer genieten van de magie van het eiland, blijf dan kamperen?

Kijk hier voor meer informatie en tickets: www.pampus.nl/eten-drinken-slapen/ons-pop-up-restaurant-zomerlicht

Op een rij:

Data: elke donderdag, vrijdag- & zaterdagavond van 18 juli t/m 31 aug

Afvaart: vanaf Ijburg via Veerdienst Amsterdam (op 8, 9, 10 augustus vanuit Muiden)

Tijden: 18.00 uur inschepen, vertrek 18.30 uur. Rond 22.45 arriveren we weer in de afvaarthaven

Kosten: 92,50 p.p. incl. diner, retourvaart, entree en bijdrage aan het erfgoed (exclusief dranken)

 Bezoek www.pampus.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.