ZomerBOUWEN in de Techniekwerkplaats




ZomerBOUWEN in de Techniekwerkplaats

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen. De medewerkers van de Techniekwerkplaats timmerden een geweldig vakantieprogramma in elkaar. Zes weken lang, drie ochtenden per week kan er ontworpen en gebouwd worden, met LEGO, Minecraft of lekker met je handen. 

WAT? De Techniekwerkplaats biedt een plek waar iedereen mag fantaseren en uitproberen. We moedigen kinderen aan creatief te zijn, oplossingen te bedenken en samen te werken. Daarnaast leren ze hoe ze een spijker in hout slaan, veilig kunnen zagen en wat voor moois ze van afval kunnen maken. Kinderen verwonderen zich over wat ze kunnen bereiken - met hun hoofd en handen - in een inspirerende werkplaats. En zijn ze moe van al het bouwen? Dan kunnen ze na afloop meteen een nieuw boek uit de bieb mee naar huis nemen om te chillen met een spannend verhaal. Want ZomerLEZEN hoort natuurlijk sowieso bij de vakantie!

WIE? Alle kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom bij het ZomerBOUWEN. Alleen de Minecraft- activiteiten zijn vanaf 8 jaar. Er mg een ouder per kind mee, maar begeleiders kunnen natuurlijk ook fijn koffiedrinken, een boek lezen, of twee uur ongestoord werken in de Chocoladefabriek.

WAAR & WANNEER? De Techniekwerkplaats in de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20, Gouda. De hele zomervakantie elke dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 uur tot 12 uur.

ACTIE

Elke keer dat je komt ZomerBOUWEN krijg je een stempel. Bij een volle kaart (5 stempels) krijg je je volgende kaartje gratis!

Zie voor programma en kaartverkoop: bibliotheekgouda.nl/werkplaatsen

 Bezoek welkomingouda.nl

Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.
Foto: Gemeente Gouda | Foto geüpload door gebruiker.