Bellenblaasfestijn op Loevestein




Bellenblaasfestijn op Loevestein

Deze zomer staat er iets heel speciaals op het programma bij Slot Loevestein: een waar bellenblaasfestijn! 6 juli en 7 juli én 24 en 25 augustus kunnen bezoekers genieten van een betoverende ervaring vol bellen en bubbels.

Bellen blazen is natuurlijk leuk. Maar hele grote bellen blazen is nog veel leuker! Ontdek de geheimen achter het maken van gigantische bellen en bewonder de demonstraties van een echte bellenblaaskunstenaar. Laat je betoveren door de mooie vormen en kleuren van de reusachtige bellen die door de lucht zweven.
Natuurlijk mogen bezoekers ook zelf experimenteren. Voor kinderen is bellenblazen een magische wereld, ze kunnen hun eigen bellen creëren, bepalen welke kant ze op zweven of ze juist kapot prikken. Door verschillende manieren uit te proberen kunnen er vele soorten bellen gemaakt worden, van kleine tot grote, met verschillende vormen en patronen. Een uniek, vrolijk zomeruitje voor iedereen!
De bellenblaas die wordt gebruikt laat geen vlekken achter op de kleding en is biologisch afbreekbaar. Desalniettemin wordt er aangeraden om kleding aan te trekken die nat mag worden.

 Bezoek www.slotloevestein.nl