Bellenblaasfestijn




Bellenblaasfestijn

Bellenblaasfestijn

Op 6 en 7 juli en ook op 24 en 25 augustus organiseren we een feest vol bellen en bubbels op Loevestein. Kom genieten van demonstraties n ga zelf aan de slag!

Stap uit je bubbel

Is er naast zwart en wit ook een grijs gebied? Kun je allebei naar hetzelfde kijken en toch iets anders zien? Onze tentoonstelling Tegenpolen zet je aan het denken en laat je zien dat je iets ook van een andere kant kunt bekijken. Stap eens uit je bubbel! Daarom organiseren we samen met BubbleDutch een waar bellenblaasfestijn!

Bubbels en bellen

Bellen blazen is natuurlijk superleuk. Maar hele grote bellen blazen is nog veel leuker!Leer de geheimen van het maken van gigantische bellen en kom kijken naar een demonstratie van een echte bellenblaas kunstenaar.

Maak jouw eigen bubbel

Je mag natuurlijk ook zelf experimenteren met bellenblaas. Voor kinderen is bellenblaas een magische wereld waarin zij de baas zijn. Ze maken de bel, bepalen zelf welke kant ze de bel opsturen of prikken de bel kapot. Een laagdrempelige en vrolijke manier om te spelen!

De bellenblaas die wordt gebruikt laat geen vlekken achter op de kleding en is biologisch afbreekbaar. Bubbledutch staat hier garant voor. Zij maken de bellenblaas zelf en weten welke ingredinten ze wel en niet moeten gebruiken om vlekken te voorkomen. Desalniettemin raden wij aan kleding aan te trekken die nat mag worden.

Locatie
Rijksmuseum Slot Loevestein
Loevestein 1
5307 TG Poederoijen

Dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Foto geüpload door gebruiker.
Foto geüpload door gebruiker.