Sfeervolle filmavonden op Loevestein




Sfeervolle filmavonden op Loevestein

De filmavonden zijn terug op Slot Loevestein, en ook dit jaar beloven ze weer te betoveren! Film kijken onder de sprankelende sterrenhemel, met het stoere kasteel als achtergronddecor. Mooier wordt het niet!

In samenwerking met het Internationaal Film Festival Gorinchem zijn films gekozen die inspirerende verhalen vertellen, verhalen die je raken en die blijven nazinderen. Op donderdag 29 augustus kun je ‘The Old Oak’ zien, op vrijdag 30 augustus ‘Rapito’ en op zaterdag 31 augustus kun je genieten van ‘Green book’. Alle films worden ingeleid door bijzondere sprekers.

Compleet avondje uit
Maak van je filmavond een complete avond uit! Begin de avond met een vleugje geschiedenis. Met een ticket inclusief museumbezoek kun je vanaf 17.30 uur het kasteel ontdekken. Dwaal door de eeuwenoude gangen, bewonder de ridderkamer en stap in de beroemde cel van Hugo de Groot. Bekijk daarna de tentoonstelling ‘Tegenpolen’. Een tentoonstelling over polarisatie, maar ook over verbinding. Elke film sluit perfect aan bij dit thema. Tijdens de filmavonden varen de watertaxi vanuit Gorinchem en het voetveer vanuit Woudrichem. Kaarten voor de films, avondopenstelling van het museum en de watertaxi kun je reserveren op de website van Slot Loevestein.

TIP: Tot 19.30 uur is de Taveerne van het museum geopend voor een hapje en een drankje. Neem plaats op het terras, met uitzicht op het slot, en geniet van heerlijke huisgemaakte soep, verse broodjes of rijke salades.

Meer informatie op onze website www.slotloevestein.nl, bij de agenda.

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Fotograaf: Nadia ten Wolde  Foto: Ga op avontuur deze zomer bij Slot Loevestein
Fotograaf: Nadia ten Wolde Foto: Ga op avontuur deze zomer bij Slot Loevestein