Zomeravonden in het Openluchtmuseum

Zomeravonden in het Openluchtmuseum


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef, ruik, voel, proef, hoor en zie! Je komt ogen en oren te kort tijdens de Zomeravonden. Van 27 juli tot en met 11 augustus 2024 is het Nederlands Openluchtmuseum elke avond geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Kom van de zomer genieten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenis.

Tijdens de Zomeravonden is er van alles te doen! Het feestelijke avondprogramma speelt zich af in de sfeervolle setting van het museumpark. Gooi een balletje op de jeu de boules baan of laat je betoveren door de goochelaar. Prikkel al je zintuigen tijdens de Zintuigenroute door het museum: leer alles over kruiden en planten tijdens de wildplukwandeling, waag een dansje bij de platenbus en kom in de festivalsferen op het Picknickplein. Je komt ogen en oren te kort!

Naast de vele activiteiten kun je tijdens de Zomeravonden ook lekker eten en drinken. Prikkel je smaakpapillen, terwijl je geniet van (live) muziek en gezelligheid in het museum. We hebben de fijnste foodtrucks uitgezocht, waarbij je kunt genieten van overheerlijk eten. Bovendien kun je bij de bar terecht voor een verfrissend drankje of een speciaalbiertje uit onze eigen brouwerij.

 Bezoek www.openluchtmuseum.nl

Zomeravonden in het Openluchtmuseum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.