Travelling Light

Travelling Light


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deze zomer kamperen en kijken op het nieuwe Utrechtse filmfestival Travelling Light!

Utrecht verwelkomt begin augustus haar eerste filmfestival met camping. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2024 kun je tijdens het festival Travelling Light: sleepover cinema Utrecht bij Fort aan de Klop op filmvakantie.

Een collectief van Utrechtse alternatieve filmprogrammeurs slaat de handen ineen om underground cinema te vieren. Opgedoekt, Kult Kino, Cappukino, Café Domkop, Queer Film Festival Utrecht, Buitenbioscoop Utrecht, De Utrechtse Boekenbar en RAUM’s Brommerbios halen deze zomer ongeziene parels naar Utrecht. Verwacht een breed palet aan verschillende genres, landen en makers. En je kunt je laten verrassen, want filmtitels blijven tot op het laatste moment geheim.

De ticketverkoop is van start: Je kunt kiezen voor dagtickets of voor een weekendticket. Voor de minder grote kampeerhelden die liever thuis slapen, zijn er weekendtickets zonder campingplaats beschikbaar. Stay tuned op de socials van de partners voor meer informatie over randprogrammering en meer.

Op vrijdag 9 augustus wordt Travelling Light afgetrapt bij Café Domkop. Later diezelfde avond zal de Brommerbios bij Raum een voorproefje van het filmprogramma tonen in de openlucht.

 Bezoek opgedoekt.nl

Travelling Light
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.