Kids Zomervermaak Assen

Kids Zomervermaak Assen




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Assen is een echte familiestad en hier is elk jaar het leukste kinderfestival van Drenthe: het Kids Zomervermaak! Van 6 juli tot en met 28 augustus 2024 staan de pleinen van de binnenstad Assen vol met vermaak. Gratis activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Bekijk hieronder het festivalprogramma zodat jij jouw perfecte dagje Assen kunt plannen.

Festivalprogramma
Op iedere woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur is er een uniek dagprogramma met een eigen thema. Zoals de Bouwdag op 24 juli waar kinderen met echte bouwmachines aan de slag gaan. Of wat dacht je van de Schuimpartydag op 21 augustus vol discoplezier.

Festivalterrein
Het festivalterrein van het Kids Zomervermaak bestaat uit zes pleinen in binnenstad van Assen. Elk plein heeft een eigen thema: het Themaplein met grote acts en de thema-activiteiten van die dag, het Creatiefplein met kinderworkshops, het Sportplein met een heel sportveld, het Theaterplein met elke zaterdag een theatervoorstelling, het Bouwplein met bouwblokken en het Muziekplein met livemuziek.

Extra tips!
Wat ook zeker de moeite waard is om de bezoeken is het Mega Springkussen Festival op 10 augustus. Op deze dag wordt de stad gevuld met tientallen springkussens! En schrijf zaterdag 28 augustus maar alvast in je agenda want dan sluit Bartje Bartels, hét boegbeeld van Drenthe, de zomer af met zijn oud-Hollandse verjaardagsfeestje.

Kom je Kids Zomervermaak meevieren? Plan jouw dagje Assen via www.ditisassen.nl/kids-zomervermaak-assen

 Bezoek www.ditisassen.nl

Kids Zomervermaak Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.