Zomers dineren bij Fort 5

Zomers dineren bij Fort 5




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zomers dineren bij Fort 5

Bij Kunstfort bij Vijfhuizen en Brasserie Fort 5, gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem, brengen ze kunst, erfgoed en natuur samen in een unieke setting.

Deze zomer opent Fort 5 in Vijfhuizen speciaal haar deuren voor diner in de maanden juli en augustus!

Geniet van de zon, de unieke ambiance van het historische fort en uitstekende service. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee of een gezellig avondje uit met vrienden, Fort 5 biedt de perfecte setting.

Actuele kunst en cultuur bij Kunstfort bij Vijfhuizen
Beleef kunst, cultuur en natuur in n bij het Kunstfort. Combineer je bezoek door eerst kunst te bewonderen en daarna lekker te eten. Tijdens een wandeling over het eiland ontdek je diverse kunstwerken in de buitenlucht. Het fort biedt het hele jaar door verschillende internationale tentoonstellingen, waardoor er altijd iets nieuws te zien is. Het forteiland met buitenkunstwerken is dagelijks toegankelijk zolang de poort open is, en de tentoonstellingsruimtes zijn van donderdag tot en met zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Op dit moment presenteert Kunstfort Vijfhuizen het drie maanden durende tentoonstellingsprogramma " In het vacum voelden we lucht ". Deze tentoonstelling gaat over gemeenschapsvorming, saamhorigheid en het bundelen van tegenkracht, en biedt een inspirerende kijk op hedendaagse maatschappelijke thema's.

Locatie
Fort 5/ Kunstfort bij Vijfhuizen
Fortwachter 3
2141 EE Vijfhuizen

 Bezoek fort5.nl

Zomers dineren bij Fort 5
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.