Landelijke Open Imkerijdagen - Imkerij 't Zod

Landelijke Open Imkerijdagen - Imkerij 't Zod


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn er weer de Landelijke Open Imkerijdagen. Ook Imkerij 't Zod opent op deze dagen haar deuren om een kijkje te komen nemen. Je bent welkom tussen 10 en 16 uur. Ter plekke krijg je een gratis kop koffie of thee en kun je allereerst genieten van de mooie omgeving. Uiteraard kun je vervolgens de bijenstal bezichtigen. Ook is er een observatiekast aanwezig, waar je de bijen ongestoord van heel dichtbij kunt bekijken.

Verder is er allerlei informatie beschikbaar over het vak van de bijenhouder en over bijen. Vraag de imker het hemd van het lijf! Kinderen krijgen hun informatie via speciale "bijenhappertjes" en kunnen spelen met houten bijtjes of een kleurplaat inkleuren.

Natuurlijk kun je ook honing proeven van de bijen. En vind je het zo lekker? Dan kun je de honing uiteraard kopen. Betaling hiervan is mogelijk via contant geld of een Tikkie. Er is GEEN pin aanwezig.

De imkerij is te bereiken via het tuinhek van Kortenhoefsedijk 166. Daarna loop je door naar achteren en over het bruggetje bevind zich de imkerij.

 Bezoek imkerij-tzod.jouwweb.nl

Landelijke Open Imkerijdagen - Imkerij 't Zod
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.