Magische Zomeravontuur Fort Kijkduin

Magische Zomeravontuur Fort Kijkduin




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Magische Zomeravontuur Fort Kijkduin

Op 28 juli transformeert Fort Kijkduin in een betoverende wereld vol magie en avontuur! Het fort komt tot leven dankzij magische en heldhaftige figuren die je meenemen in een sprankelend spektakel van straattheater, een betoverende bellenblaas artiest en wonderlijke activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen een echte zeemeermin ontmoeten, de kunst van het zwaardvechten leren en misschien zelfs een stoere, zingende piraat tegen het lijf lopen. Bovendien is er meerdere keren een theatershow die bewondert en verwondert. Kom en beleef deze magische dag vol verrassingen en avonturen!

Dit evenement is mogelijk gemaakt door het Jeugd, Onderwijs en Cultuurfonds (JOC) in Den Helder. Het JOC maakt het voor alle kinderen en jongeren mogelijk om mee te doen aan cultuur, ook voor gezinnen die weinig of geen financile middelen hebben voor cultuuruitjes. Het JOC biedt deze gezinnen de mogelijkheid om dit evenement te bezoeken of een andere keer een bezoek te brengen aan het fort. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen!

De deuren van het fort gaan om 10.00 uur open en sluiten om 17.00 uur. Het volledige programma van het JOC-evenement is te vinden op www.fortkijkduin.nl

Over Fort Kijkduin
Fort Kijkduin is onderdeel van Stichting Erfgoed Den Helder. Het imposante fort, gebouwd in 1811 in opdracht van keizer Napoleon, heeft een verrassend aanbod voor alle generaties. Het vertelt de geschiedenis van Den Helder in de periode van de Bataafse Republiek, Napoleon en de Tweede Wereldoorlog. Naast de vaste exposities heeft het fort een mooi Noordzee-aquarium met een skelet van een potvis. Het heeft ook een heerlijk terras met een prachtig uitzicht op de Grafelijkheidsduinen, de Noordzee en de Razende Bol.

Locatie
Fort Kijkduin
Admiraal Verhuellplein 1
1789 AX Huisduinen

 Bezoek fortkijkduin.nl

Magische Zomeravontuur Fort Kijkduin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.