Zomerse afsluiting bij Stadskant met live-muziek en culinaire verwennerij

Zomerse afsluiting bij Stadskant met live-muziek en culinaire verwennerij




» Let op: deze activiteit is voorbij «

De zomeravonden in Gouda bereiken hun hoogtepunt met de laatste editie van de Goudse Zomeravonden bij Stadskant. Op woensdag 14 augustus van 17:00 tot 21:00 uur nodigt Stadskant, centraal gelegen in het hart van Gouda, het publiek uit voor een betoverende avond vol live-muziek, heerlijke hapjes en een warme atmosfeer.

De avond wordt gekenmerkt door optredens van lokale Goudse talenten die het podium betreden om het publiek te trakteren op onvergetelijke performances. De komende editie mogen Yussif Barakat, Niccolo Angioni, Rob Jansen en Sara Letsch het beste van zichzelf laten zien. De muziek rond de live-optredens zal ook worden verzorgd door de lokale DJ Julia Weultjes, die de zomerse sfeer compleet zal maken met haar unieke mixen.

De Goudse Zomeravonden bij Stadskant hebben zich snel gevestigd als een van de hoogtepunten op de lokale evenementenkalender. Deze laatste editie van het seizoen belooft een perfecte afsluiting te worden, waarbij diverse Gouwenaren samenkomen om te genieten van muziek, cultuur en elkaars gezelschap.

De avond wordt mogelijk gemaakt Popunie Zuid-Holland en georganiseerd door Stichting Culturele Verrassingen.

 Bezoek welkomingouda.nl

Zomerse afsluiting bij Stadskant met live-muziek en culinaire verwennerij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.