Circusshow Silas door Jeugdcircus Il Grigio

Circusshow Silas door Jeugdcircus Il Grigio




» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de nieuwe show van Jeugdcircus Il Grigio betreedt een speciale gast de piste. Uitvinder Silas en zijn lieftallige assistente Flo komen met hun nieuwe uitvinding om het weer te kunnen beïnvloeden. Wordt het een stralende dag? Of valt alles in het water?

De show wordt afgetrapt door de Charivari. Deze allerkleinste artiesten staan voor het eerst in de piste en vertederen met hun prachtige kunstige piramides. De clowns van Il Grigio brengen natuurlijk ook dit jaar weer een lach op ieders gezicht.

Daarnaast introduceert Il Grigio dit jaar maar liefst 3 nieuwe acts! De trouwe viervoeters zijn terug van weggeweest: twee enthousiaste honden en artiesten laten graag zien wat zij kunnen. Een ander nummer uit de oude doos is in een nieuw jasje gestoken, kunst en acrobatiek met zijn allen op één fiets! Tot slot is de derde act compleet nieuw en eigentijds: een combinatie van dans en acrobatiek. Il Grigio blijft verrassen!

Een dynamische show, waarbij souplesse, balans, kracht en humor elkaar afwisselen. Ook de klassieke circusacts, zoals jongleren met handen én voeten, trapeze, acrobaten, balanceren op een bal, balanceren op 1 wiel, trampoline artiesten, goochelen, tissue-act en koorddansen komen aan bod.

 Bezoek ilgrigio.nl

Circusshow Silas door Jeugdcircus Il Grigio
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.