Comedy Diner

Comedy Diner




Met het Stand Up Comedy Diner heeft Miss Central een smakelijk uitje in huis gehaald!
Tijdens onze Comedy dinershow combineren wij een 2 gangen diner met topentertainment, zodat je gegarandeerd heerlijk kunt eten en volop kunt lachen.
Reserveer snel je plekje voor vrijdag 13 september 2024 en geniet van een Live Stand Up Comedy Show.

Diner
Vanaf 19:00 uur wordt het diner geserveerd. Hierbij trakteren wij jullie op 2 verschillende gangen waarbij jullie een keuze hebben uit verschillende gerechten en na het overheerlijke dessert is het tijd voor comedy!
Stand Up Comedy Show
Om 20:00 start de Stand Up Comedy Show en tijdens deze show word je getrakteerd op ultiem vermaak door maar liefst 3 professionele stand-up comedians.
Deze door de wol geverfde grappenmakers overladen je met een stortvloed aan grappen, improvisaties en leuke verhalen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze elk publiek te vermaken en bieden ze je een stand-up comedy show van hoog niveau.
Harry Glotzbach
De headliner van de avond is Harry Glotzbach! Met zijn unieke stijl en scherpe observaties weet Harry elk publiek aan het lachen te krijgen. Of het nu gaat om alledaagse situaties of absurde gebeurtenissen, zijn grappen zijn altijd raak en verrassend.
Harry Glotzbach staat bekend om zijn energieke optredens en onweerstaanbare charme. Zijn jarenlange ervaring en natuurlijke komische talent zorgen ervoor dat je geen moment stil kunt zitten van het lachen.
Kom langs en ervaar zelf waarom Harry Glotzbach een van de meest gevraagde comedians van het moment is.
Het Stand Up Comedy Diner is de beste combideal die er is: samen smakelijk eten én smakelijk lachen om alle vlijmscherpe oneliners, onwaarschijnlijke improvisaties en hilarische grappen. Dit is een compleet verzorgd avondje uit en is zeer geschikt als vriendenuitje, familie uitje, bedrijfsuitje of gezellig avondje met z’n tweeën.
Je bent van harte welkom bij ons Stand Up Comedy Diner. De plek waar je lachspieren overuren maken en de tranen over je wangen rollen. Tot snel!

 Bezoek comedyadventure.nl

Comedy Diner Foto: Mariska Mol
Comedy Diner Foto: Mariska Mol