Zomervakantie bij Fort de Gagel

Zomervakantie bij Fort de Gagel




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zomervakantie bij Fort de Gagel

Vanaf 15 juli is het tijd voor Zomer Gagel op het eiland aan de rand van Utrecht! Ons restaurant op haar eigen forteiland is de plek om fijn van de zomer te genieten. Neem plaats op het terras met speeltuin in de zon of kies voor een van onze schaduwhoekjes. Geniet ondertussen van een lunch of diner, leun achterover en ontspan door het uitzicht over de polders. In de zomerperiode organiseren we leuke zomer activiteiten voor kinderen.

Kom in de zomervakantie langs voor een borrel, lunch of diner bij Fort de Gagel. Speciaal voor de zomermaanden organiseren we op het Forteiland de leukste zomeractiviteiten voor kinderen in Utrecht. Neem in de zomervakantie plaats achter een schildersezel en schilder het weidse uitzicht over de polders op je eigen canvas, of volg de zomerworkshop van de Knipmeisjes op 22 augustus. De natuur is hier dichterbij dan je denkt!

Vincent van Gagel | Iedere woensdag schilderen
Ben jij de Fortschilder? In de zomervakantie vanaf 15 juli kun je iedere woensdag je bezoek aan Fort de Gagel verrijken met je artistieke talenten. Neem plaats op het eiland achter een schildersezel en creer je eigen schilderij als aandenken aan je bezoek aan ons kindvriendelijke restaurant in Utrecht. Deze zomeractiviteit kost slechts 7,50 per doek, inclusief schilderspullen, en is te boeken op locatie. Let op: indien vol kan het zijn dat je even moet wachten.

Zomerworkshop Knipmeisjes | Donderdag 22 augustus om 11.00 uur
Laat de kinderen hun artistieke kant ontdekken met de creatieve workshops van de Knipmeisjes. Elk seizoen keren zij terug naar het eiland van het fort voor kindvriendelijke workshops met leuke activiteiten die passen bij het seizoen! In de zomervakantie ben je op 22 augustus om 11 uur van harte welkom. Beleef het zomerverhaal van de boer en help mee het water weg te sluizen. Deelname kost slechts 10 per kind.

Kindvriendelijk restaurant | Terras met speeltuin in Utrecht
Bij het kindvriendelijke Fort de Gagel in Utrecht zijn kinderen meer dan van harte welkom! Op het eiland kunnen de kids zich helemaal uitleven in de speeltuin, of gebruik het fort als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ontdek het Gagelbos of ga met het gezin naar Noorderpark Ruigenhoek. Beiden op loopafstand van Fort de Gagel! Of lossen jullie samen het mysterie van het fort op? Haal jullie speurtocht op bij de bar!

Openingstijden
Zo do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij za: 10:00 tot 23:00 uur

Adres: Fort de Gagel, Gageldijk 167, 3566 MJ Utrecht

 Bezoek fortdegagel.nl

Zomervakantie bij Fort de Gagel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.