Vestingdagen Festival

Vestingdagen Festival




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 16 & 17 augustus 2024 is er traditioneel het Vestingdagen Festival. De grootste feestlocatie is er vanaf 18+ tot oud.

Op 16 & 17 augustus 2024 is er traditioneel het Vestingdagen Festival. De grootste feestlocatie is er vanaf 18+ tot oud. Op het Zuidfront staat een megapodium met op vrijdagavond 16 augustus vanaf 21.00 uur natuurlijk weer met niemand minder dan de leukste en gekste feest DJ van Nederland mister DJ Yorit. Tussendoor spelen The Originals alles op verzoek dus weet jij al welk liedje je aan gaat vragen? En dames, wie wil hem nou niet als ex, Harrie Snijders zet het Zuidfront op zijn groeven en treedt maar liefst een uur lang op.

Op zaterdagavond 17 augustus gaan we gewoon weer lekker door met feesten en deze avond is altijd heel snel uitverkocht en in 2024 helemaal want Bizzey komt de boel op zijn kop zetten dus dat wordt weer schudden met die billen. Het liedje Zoet, Zout, Zuur ga je na vanavond niet meer vergeten, de volkszanger Robert van Hemert zingt de sterren uit de vesting. Hij hoort bij ons meubilair inmiddels want ook dit jaar draait Mister DJ Yorit weer alle soorten muziek aan elkaar.

Koop snel uw kaartje en wij zien u graag op ons VestingdagenFestival op vrijdag 16 & zaterdag 17 augustus 2024 a.s.

Meer informatie: Festival Vestingdagen 2.0

 Bezoek vestingdagen.nl

Vestingdagen Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.