Wormerveer

Wormerveer




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met Tegendraads uit de Bocht willen we het accent leggen op alles op en over textiel. Kort samen gevat alles VAN SCHAAP TOT DRAAD.

De basis voor het evenement is een markt met kramen waar mensen/bedrijven die zich bezighouden met iets van Schaap tot Draad zich presenteren. De vorm kan heel uiteenlopend zijn. Men kan alleen werk verkopen, maar ook een demonstratie geven. Soms nieuw, maar soms ook juist oud. Het kan art zijn, maar ook heel basic. Gewoon alles wat je kunt doen met textiel.

Ons streven is een zo groot mogelijke diversiteit te tonen en we denken dat we daar redelijk in geslaagd zijn. Er zijn dan ook heel veel soorten wol en haakgaren te vinden, die werkelijk uniek genoemd kunnen worden en dus niet overal verkrijgbaar is. Er is ook te zien wat je allemaal kunt doen met wol en garen. Zoals het maken van kleding, poppetjes, armbanden, maar zelfs sieraden. De deelnemers komen uit het hele land van Heerenveen tot Breda. En zelfs mensen uit Oekraïne.

Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd en is nog steeds groeiende. Stonden er het eerst jaar 20 kramen, dit jaar gaan we richting de 70.

Uiteraard zullen ook dit jaar weer een aantal bekende bloggers en vloggers aanwezig zijn. We noemen bv 't is a Sarah

Uiteraard zorgen we ook voor een passend muziekje en in de Zaanbocht is de horeca rijk vertegenwoordigd. Hapjes en drankjes zijn dus binnen handbereik. Dus de dames kunnen rustig hun man meenemen.

De dag begint om 10:30u en eindigt rond de klok van 16:30u. In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen. De Zaanbocht ligt vlak bij station Wormerveer en is dus ook prima met het Openbaar vervoer te bereiken. En gaat het kriebelen? Op sommige plaatsten wordt u uitgenodigd om zelf aan het werk te gaan.

 Bezoek tegendraads.uitdebocht.nl

Wormerveer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.