Trekkertrek Familiedag 2024 Koudekerk aan den Rijn

Trekkertrek Familiedag 2024 Koudekerk aan den Rijn




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Sinds jaar en dag begeeft trekker liefhebbend Nederland zich op de eerste zaterdag van augustus massaal naar Koudekerk a/d Rijn voor onze Familiedag.

Al voor de 31e keer hebben wij ook dit jaar het genoegen om dit prachtige familie evenement te mogen organiseren met hulp van ruim 250 vrijwilligers en dankzij 250 sponsoren.

Waar we in 1992 zijn begonnen met een kleine trekkertrek wedstrijd zijn we inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement met entertainment voor het hele gezin! Het hart van deze feestelijke familiedag ligt bij de trekkertrek wedstrijden waar jaarlijks 180 deelnemers met standaard tractoren en old-timers aan meedoen. Tractoren en trucks van de deelnemers worden belast met een sleepwagen en strijden voor de 100 meter in een zo snel mogelijke tijd. Degene die het verst komt wint de trekkertrek wedstrijd en gaat naar huis met een beker en de eer!

Ook dit jaar weer een avondwedstrijd van de NTTO plaats. Er staan dit jaar 5 klassen op het programma. Uit de sectie Grand National zal er worden gereden in de klasses Light Compact diesel, Compact Diesels en Light Modifieds beker. Daarnaast verschijnen uit de sectie Farm Stocks de Standaard XL 8,0 ton topniveau en Supersport 3,6 ton beloftenniveau deelnemers op de baan.

Naast deze wedstrijden is er voor jong en oud zeer veel te doen op het attractieterrein: straattheater, muzikanten, acrobatische en motorische acts, outdooractiviteiten, oude ambachten en een kinderdorp met o.a. kindertrekkertrek, schminken, niet-alledaagse springkussens een circus en nog veel meer!

Ook worden de nieuwste innovaties met betrekking tot landbouwmechanisatie getoond door diverse merkdealers uit de regio.

Kortom: een gezellige dag uit voor de hele familie! Jong en oud, man of vrouw: het hele gezin kan zich hier volop vermaken en zal zich geen minuut vervelen!

 Bezoek www.trekkertrek.nl

Trekkertrek Familiedag 2024 Koudekerk aan den Rijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.