ART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisteren

ART AUDIO TOUR Kunst bekijken en info beluisteren




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een leuk uitje voor de zomervakantie! Ga erop uit en ontdek en hoor meer over de kunstwerken op Gelderlandplein door middel van de art audio tour. Dit kan op je eigen mobiel.
Bij winkelcentrum Gelderlandplein gaan winkelen en kunst hand in hand. In en rondom Gelderlandplein vind je kunstwerken van gerenommeerde, internationale kunstenaars, zoals Kaws, Julian Opie en Ai WeiWei. Kunstwerken die de verbeelding stimuleren, ons laten lachen, inspireren, troosten, uitdagen en zelfs onze kijk op het leven kunnen veranderen. Ze hebben de kracht ons te raken op manieren die moeilijk in woorden te vatten zijn.
En toch is het juist ook leuk meer te weten te komen over de kunstenaars, de betekenis van hun werk of hun inspiratie. Vanaf nu kan je op Gelderlandplein niet alleen naar de kunst kijken, maar kan je met de Art Audio Tour meer te weten komen over.
Elk kunstwerk is voorzien van een QR-code. Als je de QR-code scant, kun je rechtstreeks via je telefoon luisteren naar boeiende achtergrondverhalen over het werk.
Voor wie even geen tijd heeft naar het winkelcentrum te komen, maar wel geïnteresseerd is in de Art Audio Tour: je kan de tour ook bekijken via www.artaudiotour.nl.

 Bezoek artaudiotour.nl

ART AUDIO TOUR  Kunst bekijken en info beluisteren
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.