Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie




» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Tijdens de vakantie zijn we ook op maandag geopend. Kinderen kunnen dagelijks komen knutselen: van schilderijtje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Thuis gaan eten is niet nodig, op de boerderij kan ook gegeten worden, vers belegde broodjes, pannenkoeken, poffertjes en veel meer!

Dinsdag 30 juli
, wordt er s ochtends een pony en ezeltjesochtend georganiseerd tussen 10.30 12.00 uur. Kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de ponys en ezels, maken een leuke knutsel en een cupcakje! Vanaf 4 jaar. Bijdrage 8,00 incl. ranja. Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. Vanmiddag kunnen kinderen tussen 14.00 uur en 15.00 uur happy stones maken. Op witte stenen wordt met stiften een tekeningetje gemaakt en ingekleurd, bijdrage 1,75.

Woensdag 31 juli, Dreumesochtend, voor de allerkleinsten organiseert de kinderboerderij een uurtje (10.30-11.30 uur) dierenknuffelen en . De kinderen (tot 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en helpen met het voeren van de dieren. Dit onder begeleiding van een dierverzorger. Daarna maken ze een klein en eenvoudig knutseltje. De bijdrage voor deze activiteit bedraagt 3,50. Er kunnen max 15 kinderen deelnemen. 1 ouder/ begeleider per kind.

In de middag kunnen kinderen een zandschilderij maken tussen 14.00-15.00 uur. Liever kleuren? Dat is ook mogelijk met een schilderij met fluwelen contouren. Deelname vanaf 1,50.

Donderdag 1 augustus, Wie Durft?? S ochtends komen er een aantal bijzondere dieren op bezoek op de kinderboerderij van Exotus Serpenti. Van 10.00-11.00 uur of van 11.00-12.00 uur kun je van alles te weten komen over verschillende reptielen onder begeleiding van een dierverzorger van hen. Er kan een maximum aantal deelnemers deelnemen. Deze activiteit betreft een kind-ouder activiteit. Als ouder betaald u ook voor deelname. Deelname 5,00 pp.

s middags Workshop foamklei
van 14.00 uur tot 15.00 uur, leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/ dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee. Nieuw zijn onder andere prinsessen, piraten, hondjes, eenhoorns, dinos en elfjes Bijdrage afhankelijk van gekozen materiaal.

Vrijdag 2 augustus, ochtend voor dierenvrienden! Op deze ochtend (10.30 12.00 uur) kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het verzorgen van de dieren samen met de dierverzorger, dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen. Afsluiting met een lekkere pannenkoek en een glas melk of limonade! Deelname kost 8.00

Mozaeken met kunststofsteentjes en foamklei!
Kinderen kunnen s middags tussen 14.00-15.00 uur deelnemen aan de workshop mozaeken. Met steentjes gaan ze een houten figuur of theelichthouder beplakken en daarna voegen met foamklei. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan deze activiteit. Bijdrage afhankelijk van het gekozen figuur.

 Bezoek welkomingouda.nl

Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de 3e week van de zomervakantie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.