JACK's Racing Day

JACK's Racing Day




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa komt weer terug naar het TT Circuit Assen. Geniet gratis vanaf de iconische TT-tribunes van een dag vol spannende autoraces, motorraces, superkartraces, stunts en demonstraties.

JACK'S Racing Day kent als enige race-evenement van Nederland een gecombineerd programma met zowel autoraces, motorraces als races met superkarts. Er komen maar liefst zeven verschillende raceklassen aan de start! Denk aan de Porsche Carrera Cup Benelux, Supercar Challenge, Boss GP en meer. Op vrijdag trainen en kwalificeren de deelnemers voor de races op zaterdag en zondag. Op beide racedagen worden de wedstrijden afgewisseld met demonstraties.

Dit jaar viert het evenement ook het 25-jarige jubileum van de Racing Day. En dat met een speciale gast: David Coulthard! De 13-voudig Grand Prix-winnaar komt samen met Oracle Red Bull Racing om jou en alle andere fans te trakteren op een spectaculaire Formule 1-demonstratie. De Racing Day belooft een weekend vol spektakel. Mis de kans niet om Coulthard in actie te zien met de iconische Red Bull Racing auto. Op zowel zaterdag als zondag zal hij spectaculaire demo's verzorgen in de kampioenschapswinnende RB7 aangedreven door een prachtig klinkende V8 krachtbron.

Ook leuk dit jaar is het debuut van 's werelds eerste vliegende auto: de PAL-V Liberty. Dit bijzondere voertuig is inmiddels klaar voor de openbare weg en voor een ontmoeting met het grote publiek. Je gelooft je ogen niet tijdens de verbluffende demonstratie!

Wil je nog dichter bij de actie zijn? Bestel dan een ticket voor de Paddock en krijg toegang tot de exclusieve voertuigen, ontmoet de coureurs en bekijk de sleutelende teams van dichtbij.

 Bezoek www.jacksracingday.nl

JACK's Racing Day
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.