Roek Lips op Zalige Zondag in Radio Kootwijk

Roek Lips op Zalige Zondag in Radio Kootwijk




» Let op: deze activiteit is voorbij «

EEN HEERLIJKE MIDDAG MET KUNST, CULTUUR, NATUUR EN WETENSCHAP
Wees welkom! Op de eerste zondag van september opent De Theaterloods in Radio Kootwijk haar deuren voor een veelzijdig programma met: nieuwe uitdagende filmportretten van Roek Lips, Hartverwarmende muzikale odes aan jouw verlangen, een heerlijke lunch én natuurlijk een inspiratiewandeling om met een open geest de dag te beleven.

De Zalige Zondag begint met een uitgebreide smaakvolle lunch van ons zusterbedrijf Theetuin Brave Hendrik. Laat je verrassen en geniet van al het lekkers voorafgaand aan het theaterprogramma.

In de vernieuwde theaterzaal brengt voormalig bestuurder, schrijver, spreker, film- en theatermaker Roek Lips je uitdagende en inspirerende filmportretten met bekende en onbekende wetenschappers, kunstenaars, doeners en denkers. Verhalen en mooie vragen over leven in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is, laat staan als je zelf je leven opeens niet meer zeker bent. Roek vertelt over zijn plotselinge ziekte en de weg naar herstel, maar bovenal over de onschatbare waarde van nieuwe perspectieven. Verrijkt met een aantal liedjes van Bas Bons die hij speciaal voor dit programma schreef.

Na een inspirerende wandeling over de paarsbloeiende hei van Radio Kootwijk sluiten we de dag af met een muzikale ode aan jouw verlangen; een liefdeslied, protestlied, levenslied of danklied om op deze zondag cadeau te geven aan je naaste of aan jezelf. Gespeeld door Alexandra Alphenaar, Mirjam Vriend en Bas Bons.

Kortom, een ouderwets gezellige Zalige Zondag om je hart en ziel te verwennen.

 Bezoek detheaterloods.nl

Roek Lips op Zalige Zondag in Radio Kootwijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.