Uplift Your Sunday (Show Brunch)

Uplift Your Sunday (Show Brunch)




www.UPLIFTevent.comPersbericht: UPLIFT Lanceert Eerste Evenement tijdens Queer Fest Rotterdam
Rotterdam, 22 juli 2024 – UPLIFT, het nieuwe platform voor exclusieve evenementen, kondigt met trots haar eerste editie aan. Dit evenement vindt plaats tijdens het Queer Fest in Rotterdam, in de laatste week van september. Bereid je voor op een unieke ervaring vol stijl, entertainment en culinaire hoogtepunten in een prachtige ambiance.
Over UPLIFT
UPLIFT is gecreëerd om exclusieve evenementen te bieden aan een open-minded doelgroep. Met een scherpe focus op luxe, creativiteit, performances en oog voor detail, streeft UPLIFT ernaar de hoogste kwaliteit evenementen te leveren met een inclusieve en gastvrije sfeer. Bij UPLIFT betekent open-minded dat iedereen welkom is, ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit. Iedereen is welkom om samen te genieten van bijzondere momenten.
Eerste evenement
Datum: Zondag, 29 september
Locatie: Grace Festive Restaurant, Stadhuisplein 1a, 3012 AR Rotterdam
Het eerste UPLIFT-evenement belooft een stijlvol evenement te worden met geweldige optredens, heerlijk eten en een prachtige ambiance. Enkele hoogtepunten zijn:
• Host en presentatrice: Vanessa van Cartier, winnaar van Drag Race Holland Seizoen 2 en jurylid van het RTL 4-programma "Make Up Your Mind".
• Live optreden door Ruth Jacott: Deze legendarische artiest zal een onvergetelijke show geven.
• Spectaculaire Drag Optredens: Met optredens van Nikki Grace en Danity Grace.
• Special Guests: MC Sagar en Xtra Xceptit zorgen voor een ultieme gastbeleving door persoonlijk de gasten te ontvangen en te verzorgen.
• Top DJ’s en Gogo Dansers: Fantastische DJ’s en energieke GoGo dansers maken de middag compleet.
Locatie: Grace Festive Restaurant is gelegen op de hoek van de Coolsingel en Stadhuisplein. Dit extravagante restaurant, onderdeel van Hell’s Kitchen Horeca, brengt wereldse smaken naar Rotterdam. Het restaurant biedt een flamboyant interieur en verfijnde gerechten geïnspireerd door keukens van over de hele wereld.
Evenement Details
• Deuren Open: 12:30 PM
• Evenement Tijd: 1:00 PM - 5:00 PM
Tickets: Tickets zijn inclusief show en een luxe 4-gangen brunch. Daarnaast zijn er nog extra drankenpakketten af te nemen en kan je kiezen uit verschillende levels luxe. Tickets zijn te verkrijgen via www.UPLIFTevent.com.
Meer Informatie
Meer informatie over dit evenement en toekomstige evenementen is te vinden op onze website. Volg ons op Instagram voor de laatste updates en spannende aankondigingen.
Instagram: @UPLIFTyourevent
Mis deze kans niet om deel te nemen aan een unieke ervaring vol luxe en entertainment. Reserveer nu uw tafel en wees onderdeel van de eerste UPLIFT-editie!
Voor media-aanvragen en meer informatie, neem contact op met:
Tim Kloet
Info@upliftyourevent.com
+31 6 535 166 37

 Bezoek www.UPLIFTevent.com

Foto: Tim Kloet
Foto: Tim Kloet