Zomerconcert vesting Naarden - MessJazz

Zomerconcert vesting Naarden - MessJazz




» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zomerconcert vesting Naarden - MessJazz

Mess Summer Jazz bij Vesting Brouwerij Comenius

Kom genieten van deze bijzondere zomeravonden met de vestingwallen als entourage! Vandaag Lucas van Merwijk & Gianna Tam - Caribische Klanken

De gerenommeerde drummer Lucas van Merwijk en zijn getalenteerde dochter, zangeres en percussioniste Gianna Tam, geven een spetterend concert met een betoverende mix van Caribische ritmes en Spaanstalige zang. Dit uitvoering wordt een bijzondere muzikale belevenis, genspireerd op het repertoire van Van Merwijks Music Machine en Gianna Tams nieuwste album "Latina Empire".

Met Francisco Morales, een echte pianotijger uit Venezuela, en de meesterlijke ritmes van Pablo Martinez en Samuel Ruiz, belooft de avond een muzikaal spektakel te worden. Gianna Tam, die onlangs met La Banda nog haar nieuwe album presenteerde in een uitverkocht Bimhuis, zal zowel zingen als percussie spelen. Ze brengt nummers van haar "Latina Empire" CD in een intieme kwartetbezetting ten gehore.
Dit concert biedt een unieke kans om de muzikale chemie tussen vader en dochter te ervaren, waarbij swingende Caribische muziek en ritmische percussie centraal staan. Mis deze gelegenheid niet om Lucas van Merwijk en Gianna Tam samen op het podium te zien en te horen. Hun gedeelde passie voor muziek belooft een avond vol energie en emotie.

Lucas van Merwijk - Drums

Pablo Martinez (Spanje) - Trombone

Francisco Morales (Venezuela) - Piano

Samuel Ruiz (Venezuela) - Bas

Gianna Tam - Zang en percussie

Locatie:
Vestingbrouwerij Comenius
Bastion Nieuw Molen
Naarden-Vesting

 Bezoek demess.nl

Zomerconcert vesting Naarden - MessJazz
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.