Celtic Folk Festival: The Halloween Edition

Celtic Folk Festival: The Halloween Edition


-advertentiepositie-



Ook in 2024 keert het Celtic Folk Festival terug naar EM2 in Groningen voor een unieke avond vol muziek! Op 26 oktober organiseert Rapalje 'The Halloween Edition' van dit populaire festival, dus trek je favoriete kostuum aan, neem je vrienden mee en wie weet wint één van jullie onze Kostuumwedstrijd!

Qua muziek is er voor ieder wat wils!

Rapalje
Deze beroepsmuzikanten staan niet alleen bekend om hun muzikale kwaliteiten, maar ook zeker om de gezellige chaos! Van een vuurdoedelzak tot een t-shirtkanon; elk optreden is weer feestje...Naast bekende meezingers als “Wat Zullen We Drinken”, “Whiskey in the Jar”, “Skye Boat Song” en “The Drunken Sailor” hoor je deze avond ook origineel en nieuw materiaal!

Scrum
Hou je meer van Powerfolk? Ook dan zit je goed deze avond! Onze vrienden van Scrum kunnen natuurlijk niet ontbreken! 'Charming Bastards' met een unieke blend van Scottish/Irish folk, rock en punk!

Fling
Liever even wegdromen bij prachtige ballades?
Fling verovert het publiek met prachtige en intieme uitvoeringen van Ierse traditionele muziek. Geniet van de de melancholieke klanken van de Ierse Uilleann pipes, zang recht uit het hart, de woeste Donegal fiddle, de helder klinkende snaren en de roep van de wilde houten dwarsfluit.

En...Last, but not least: Chris Murphy
Deze Amerikaanse ras-muzikant en legendarische violist zorgt er gegarandeerd voor dat je voetjes van de vloer gaan met een combinatie van jazz, blues, country, klassieke en elektronische muziek!
Kortom: Gegarandeerd een heerlijke avond!

 Bezoek celticfolkfestival.com

Rapalje. Foto: Stichting Rapalje Festivals
Rapalje. Foto: Stichting Rapalje Festivals