Lekker nazomeren; hét toetje van de zomer

Lekker nazomeren; hét toetje van de zomer


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Live muziek, tapas én steun een goed doel!
Op zaterdag 14 september is het tijd voor "Lekker nazomeren". In de prachtige tuin van de Overkant in Ouddorp kunnen bezoekers genieten van live muziek, hartige tapas, huisgemaakte zoete lekkernijen, thee en koffie, en een verfrissend drankje. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan Cherity Re-use.
Live optredens
Verschillende regionale artiesten treden deze middag op:
• Sietske en Marian
• 4 Something
• Flaming Locks
• Miss Clementine

Lekker eten en drinken
Ruime keus uit zoet en hartig, allemaal huisgemaakt en vers. Koffie en thee met iets zoets of een lekker drankje met uw zelf samengestelde nacho’s of hamburgers. Daarnaast is er een ruime keuze aan verrassende alcoholvrije cocktails bij de 'virgin' cocktailbar. Ook vegetariërs worden niet vergeten, want er is een ruime keuze aan vegetarische opties. Eten en drinken kunnen apart worden afgerekend.
Steun Cherity Re-Use
De opbrengst van 'Lekker Nazomeren' gaat naar 'Cherity Re-use', een organisatie die zich inzet voor huishoudens in armoede op en rond Goeree-Overflakkee. Cherity Re-use biedt praktische hulp zonder ingewikkelde formulieren of voorwaarden, en ondersteunt gezinnen met basisbehoeften zoals kleding en voedsel.
Soroptimistclub Goeree-Overflakkee heet u welkom
De organisatie van "Lekker nazomeren" wordt verzorgd door Soroptimistclub Goeree-Overflakkee. Deze actieve club van 28 enthousiaste vrouwen zet zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes, zowel lokaal als wereldwijd. Naast financiële ondersteuning biedt de club haar eigen expertise en talenten aan om projecten te ondersteunen. Zo organiseren zij onder andere de campagne "Orange the World" om geweld tegen vrouwen te stoppen. Meer informatie over de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee is te vinden op www.soroptimist.nl/goeree-overflakkee.

 Bezoek www.soroptimist.nl

Lekker nazomeren; hét toetje van de zomer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.