BEYOND filmpremière & spacetalk

BEYOND filmpremière & spacetalk


-advertentiepositie-



“Eigenlijk zou iedereen een reis naar de ruimte moeten maken om de indrukwekkende schoonheid van onze unieke planeet zelf te kunnen ervaren.” - André Kuipers

Op 4 oktober 2024 gaat de film Beyond, waarmee André Kuipers zijn regiedebuut maakt, feestelijk in première in Ziggo Dome Amsterdam. De première is onderdeel van een internationaal astronautencongres in ons land waarbij 75 collega-ruimtevaarders uit de hele wereld aanwezig zijn. Onder leiding van Humberto Tan en Anna Gimbrère delen de astronauten live op het podium hun meest indringende ervaringen. Daarna volgt de unieke muzikale filmervaring op een 22 meter breed filmdoek.

Beyond, Ode to the Earth is een meeslepende filmbeleving waarin beeld en muziek naadloos op elkaar aansluiten en zorgen voor een betoverende bioscoopervaring voor jong en oud. De wereldberoemde Griekse muzikant, componist, songwriter en producer Vangelis (bekend van onder meer befaamde filmmuziek voor Chariots of Fire, Blade Runner, 1492: Conquest of Paradise en Alexander) en goede vriend van André, werkte tot zijn overlijden met veel enthousiasme samen met Kuipers aan de film. Beyond bevat maar liefst 40 songs uit het rijke oeuvre van Vangelis dat zes decennia omspant.

DJ Armin van Buuren heeft een speciale muzikale bijdrage geleverd aan de film Beyond met een cover van de Vangelis’ klassieker Pulstar. Via zijn platenlabel Armada zal de Pulstar op 27 september 2024 worden uitgebracht op de muziekstreamingdiensten.

Vanaf 10 oktober 2024 draait de film Beyond in bioscopen door heel Nederland.

 Bezoek www.mojo.nl

Foto: ESA-NASA
Foto: ESA-NASA
Foto: MN Media Group Spaceplays
Foto: MN Media Group Spaceplays