BethelFair Veenendaal 2024

BethelFair Veenendaal 2024


-advertentiepositie-



Na het daverende succes van vorig jaar keert de BethelFair ook in 2024 terug. Bereid je voor op een dag vol heerlijk eten, waardevolle gesprekken en unieke vondsten, terwijl we wederom goede doelen steunen met een groot deel van de opbrengst. De exacte doelen voor dit jaar zijn nog onderweg, maar de impact zal net zo betekenisvol zijn als altijd. 50% van de opbrengst gaat naar de Voedselbank in Veenendaal en 50% van de opbrengst gaat naar een geluid- en videomixer voor de kerkzaal voor tijdens de reguliere diensten en gebruik van de kerkzaal.

Wat is er te doen?
* Culinaire verrassingen: Diverse eetkraampjes – er is voor elk wat wils.
* Markt met unieke vondsten: Scoor bijzondere items zoals handgemaakte sieraden, kinderkleding, kunstwerken, snoepgoed en meer.
* Plezier voor de kleintjes: Met diverse activiteiten, schminken, spelletjes en meer is er volop vermaak voor onze jongste bezoekers.
* Spannende bingo: Doe elk uur mee aan de bingo met kans op fantastische prijzen.

Jouw bijdrage doet ertoe
Binnen de kerk en voor het goede doel. We zetten de traditie voort om een significant deel van onze opbrengst te doneren aan goede doelen, waarmee we een directe impact maken in het leven van anderen.

Markeer 5 oktober 2024 met dikke letters in je agenda. Nodig je vrienden en familie uit voor een onvergetelijke dag vol plezier, eten, en goede daden.

Plezier maken, samen delen, en een verschil maken!
Tot ziens op de BethelFair in Veenendaal!

 Bezoek www.bethelfair.nl

BethelFair. Foto: Maurijn Pach
BethelFair. Foto: Maurijn Pach