Festival Mooi Weer Spelen in het Poptapark

Festival Mooi Weer Spelen in het Poptapark


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Theater, circus, dans, muziek en lekker eten in de openlucht.
Op zondagmiddag 8 september vanaf 12.00 uur vormt het Delftse buurtpark Poptapark het decor voor Delfts gratis toegankelijke straattheaterfestival Mooi Weer Spelen.

Wat je kunt verwachten? Een oergezellig parkfestival voor jong en oud. Strijk neer in het gras of op het terras en laat je verrassen door hoog niveau theater- en muziekoptredens, doe mee aan creatieve workshops en geniet van eten uit alle windstreken. Voor kinderen is er ook nog de speeltuin in het park en de waterspeeltuin.

Naast straattheater, dans, street comedy, acrobatiek en poppentheater zijn er ook altijd de mobiele acts die in het hele park door gaan, de kindercircusspeelplaats van CircusKabel, diverse crea workshops en natuurlijk zijn er kraampjes waar je heerlijk kunt eten en drinken van internationale keukens.

Vijf jaar geleden verhuisde het festival van de binnenstad naar het buurtpark van Poptahof in Delft Zuid. Aan het Poptapark wonen allerlei nationaliteiten. Geïnspireerd door dit nieuwe publiek programmeert het festival niet meer alleen theater maar ook muziek en eten uit alle delen van de wereld.

In het buurtpark ontwikkelt Mooi Weer Spelen zich tot een gemoedelijk en gezellig dagje uit met familie, buren en vrienden.

Onder meer tram 1 stopt vlakbij en parkeren is er gratis op zondagen.

 Bezoek mooiweerspelen.nl

Festival Mooi Weer Spelen in het Poptapark
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.