Tekenfestival The Big Draw Nijmegen

Tekenfestival The Big Draw Nijmegen


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

The Big Draw Nijmegen begon 11 jaar geleden en is inmiddels uitgegroeid tot The Big Draw Nederland. De afgelopen jaren organiseerden we vanuit Nijmegen The Big Draw Festivals in verschillende steden. Dit zijn programma’s om aan mee te doen in de vorm van workshops en masterclasses of programma’s om naar te kijken. We organiseerden dit samen met culturele instellingen, scholen, bedrijven, zorginstellingen, winkels en horecagelegenheden.
Ook dit jaar gaan we weer op heel veel plekken het programma uitrollen.

Nationaal en internationaal
Sinds dag 1 zijn er door The Big Draw Nijmegen al veel samenwerkingen tussen verschillende (inter)nationale kunstenaars geïnitieerd. Door kunstenaars uit verschillende disciplines te koppelen ontstaan er nieuwe spannende cross-overs. Dit gebeurt niet enkel binnen Nederland; er werden verbindingen gelegd tussen kunstenaars uit o.a. Nederland, Duitsland, Polen, Engeland, Portugal, België, Japen, Zuid-Korea, ea. Tijdens het festival opent de nieuwe internationale Manga & Illustratie expositie.

The Big Draw Festival 2024
Van 6 t/m 8 september organiseren we The Big Draw Festival met als thema: ‘Het Wezen van de Waarheid. ’ Met op 7 september de grote publieksdag van 13:00 tot 16:00 op diverse plekken in het centrum van Nijmegend en de grote Artist Alley op het Marienburgplein begint al om 11:00 uur. Kijk op onze site voor het volledige programma en geef je op voor een activiteit. www.thebigdrawnederland.nl, kies je stad Nijmegen. Of haal het magazine in ons hoofdkwartier op de Papengas 6.

 Bezoek thebigdrawnederland.nl

Tekenfestival The Big Draw Nijmegen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.