VORTfestival

VORTfestival


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

VORTfestival

Geniet van live optredens, theater, open ateliers, en nog veel meer. Het perfecte weekend voor kunst- en cultuurliefhebbers. Kom jij ook?
Binnenkort het actuele programma op onze website.

Tijdens de Open Monumentendag in het tweede weekend van september openen duizenden monumenten in heel Nederland gratis hun deuren voor publiek. Open Monumentendag wordt georganiseerd door Nederland Monumentenland in samenwerking met lokale comits door het hele land. Met dit evenement willen zij gezamenlijk de aandacht voor de monumenten vergroten door dit bijzondere Nederlands cultureel erfgoed toegankelijk te maken en het daarmee te behouden voor een breed publiek.

Fort Maarsseveen stelt beide dagen het fort en terrein open. Publiek kan langskomen voor een bezichtiging en het nuttigen van een hapje of drankje.

Op zondag wordt ook het VORT-festival georganiseerd en kunnen bezoekers van het Fort Maarsseveen weer genieten van een proeverij aan cultuursnacks, smakelijk opgediend door theatermakers, muzikanten, dansers en kunstenaars uit Stichtse Vecht en omgeving op deze prachtige, historische plek (sinds 2021 UNESCO werelderfgoed). Entree is gratis. Vrijwillige bijdrage van harte welkom.

Natuurlijk worden op deze dag ook de lekkere hapjes en drankjes van Pop up Paella geserveerd.

 Bezoek www.fortmaarsseveen.nl

VORTfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.