Unieke poldersafari in omgeving Nieuwpoort

Unieke poldersafari in omgeving Nieuwpoort


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Unieke poldersafari in omgeving Nieuwpoort

Ontdek de verborgen schatten van Nederlands mooiste polders met onze exclusieve Poldersafari. Ga met een deskundige ranger op pad in onze luxe VIP Poldersafaribus door de Alblasserwaard en Vijfherenlanden. Vandaag, tijdens het Fortenfestival en Open Monumentenweekend, is de unieke premiere van deze tocht. Wees er snel bij! Om 10.00 wordt de Safari bus onthuld op het erf van Stadsboerderij Vredebest, Binnenhaven 24 in Nieuwpoort.

Kies uit vier unieke routes, zoals de Waterliniesafari, waar u de historische strijd tussen water en land beleeft, of de Poldersafari, waar u de Big 5 van de polder spot. Voor de liefhebbers van geschiedenis is er de Historiesafari, die u meeneemt langs de Oude Hollandse Waterlinie. Of ontdek de religieuze rijkdommen met onze Kerksafari.

Elke safari is een verrijkende ervaring die u niet wilt missen. U wordt begeleid door een deskundige ranger die boeiende verhalen en feiten deelt over de omgeving. Geniet van een kopje koffie of thee met wat lekkers, en maak uw uitje nog specialer met een luxe picknick op een prachtige locatie onderweg. De inkomsten van de safaritochten komen ten goede aan de Stichting Stadsboerderij Vredebest te Nieuwpoort.

De tochten zijn geschikt voor groepen van 5 tot 15 personen en duren 2,5 tot 3 uur. Vertrek en aankomst zijn in Vestingstad Nieuwpoort. De kosten bedragen 39,50 per persoon, met een optionele luxe picknick voor 17,50 extra.

Beleef de schoonheid van de Nederlandse polders op een manier die u nooit zult vergeten. Reserveer uw Poldersafari vanaf 14 september via de website www.poldersafari.nl.

 Bezoek www.stadsboerderijvredebest.nl

Unieke poldersafari in omgeving Nieuwpoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.