Festival 'AANGAAN' met kunst, muziek en pizza

Festival 'AANGAAN' met kunst, muziek en pizza


-advertentiepositie-



» Let op: deze activiteit is voorbij «

Festival met kunst, muziek en pizza

Op zaterdag 14 september opent Ruimtetijd bij Fort Penningsveer haar poorten voor het bijzondere festival AANGAAN. Dit evenement vormt de afsluiting van een intensieve artist residency week, waarin negen jonge, creatieve makers aan de slag zijn gegaan met de themas Ruimte en Tijd. Het resultaat is een inspirerende festivalroute die bezoekers meeneemt door een reeks kunstwerken en installaties, speciaal ontworpen voor de unieke omgeving van Fort Penningsveer.

In de week voorafgaand verblijven de negen programmamakers ook op het fort en wordt er gexperimenteerd met technieken, ambachten en vaardigheden rondom de themas Ruimte en Tijd, om zo te komen tot een mooi eindresultaat voor de festival route van 14 september.

Tijdens het evenement zullen er verschillende creaties rond deze themas gexposeerd worden in de mooie omgeving van Ruimtetijd l Fort Penningsveer. De immersieve ervaring van de bezoeker staat centraal, waar de zintuigen geprikkeld worden.

Naast de expositie zal jongeren theaterbroedplaats STEK een performance geven, staat de pizza oven te branden en vullen fijne tunes de lucht. Meer dan de moeite waard om deze verborgen parel in de Haarlemmerliede te komen bezoeken op zaterdag 14 september tijdens het Fortenfestival.

Datum: Zaterdag 14 september
Locatie: Fort Penningsveer, Penningsveer 2, 2065 AM, Haarlemmerliede
Tijd: 17:00 - 22:00 uur (publiekspresentatie) | Vanaf 22:00 uur (drankjes en muziek)

 Bezoek fort-penningsveer.nl

Festival 'AANGAAN' met kunst, muziek en pizza
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.